Alle nyheder

Fotokonkurrence “Forår i Gørslev og Omegn”

Fotokonkurrence

"Forår i Gørslev og Omegn"

Til trods for den deprimerende ”Corona-tid” med aflyste arrangementer og begrænsninger af den personlige frihed, nærmer foråret sig som altid. Der kommer knopper på træerne, skoven springer ud, vejret bliver lunere med blå himmel og solskin – måske tid til at komme ud og nyde naturen i vores dejlige lokalområde.

Landsbyforeningen Gørslev & Omegns opfordrer i den forbindelse til deltagelse i en lokal fotokonkurrence efter temaet ”Forår i Gørslev og Omegn”!  Med en medbragt mobiltelefon/kamera på turen eller andre steder ville det måske være oplagt at tage lidt gode motiver og  indsende det eller dem du syntes er bedst, og derved deltage i konkurrencen.

Regler for deltagelse:

  • Maks 2. fotos per deltager
  • Motiver skal opfylde temaet ”forår i Gørslev og Omegn”

Fotos sendes til webmaster for Landsbyforeningen – michael@web11.dk – med angivelse af navn og beskrivelse af hvert enkelt foto – inden den 1. maj 2020.

Herefter udvælger juryen de 10 bedste fotos der offentliggøres, med præmie til nummer 1. Deltagere i konkurrencen accepterer samtidig at Landsbyforeningen må anvende de 10 bedste fotos på foreningens hjemmeside i anden anledning, mod anførelse af fotografiets ophavmand/kvinde.

De bedste forårshilsner fra

os alle i Landsbyforeningen Gørslev og Omegn

Nyhedskategorier
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Landsbyforeningen udsender nyhedsbreve mindst fire gange årligt med nyheder og aktiviteter fra Gørslev og omegn.