Alle nyheder

Ny webmaster til Gørslev og Omegn søges

Ny webmaster til Gørslev og Omegn søges

Da Landsbyforeningen Gørslev og Omegns  nuværende Webmaster (Michael) ønsker at takke af – søger vi en ny, til at varetage hans opgaver. Der arbejdes i WP (Word Press) – det vil derfor være en fordel, hvis du kender til dette, men det er absolut ingen betingelse – idet at Michael i overgangsperioden gerne hjælper dig på vej – efter bedste evne.

Landsbyforeningen Gørslev og Omegns hjemmeside er foreningens ansigt udadtil, hvorfor det er vigtigt at siderne holdes rimeligt ajour, ikke mindst i relation til foreningens mange støtter, der gerne vil læse om de mange gode initiativer foreningen arbejder med.

Hjemmesiden er også en portal for lokale foreninger, institutioner og organisationer, hvor der kan forekomme indlæg, der skal lægges ind på deres sider.

Er du interesseret? Henvend dig da gerne til foreningens formand Nanna Stenstrup – telefon 42 24 35 49- e-mail nannamorten@hotmail.com

Du er også meget velkommen til at ringe til Michael (56 82 80 54) bedst efter kl. 18 for at høre nærmere om, hvad dette frivillige arbejde indebærer.

/Michael

Nyhedskategorier
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Landsbyforeningen udsender nyhedsbreve mindst fire gange årligt med nyheder og aktiviteter fra Gørslev og omegn.