Der graves fibernet på livet løs

Der graves fibernet på livet løs

Som de fleste nok har bemærket, er gravearbejdet med at lægge fiber i jorden i fuld gang. Entreprenøren meddeler, at de tilstræber at være færdige med at grave i slutningen af februar. På en god dag kan een gravemaskine åbenbart tilbagelægge op til 300 meter. Selve etableringen af de indendørs fibernet-bokse vil være tilendebragt inden udgangen af marts. 

Entreprenørerne har desværre haft nogle udfordringer med at plantegninger ikke er helt opdaterede, og kabler og rør har ligget andre steder end forventet. Det har betydet, at både vandrør og telefon- og internetkabler er blevet gravet over. Men nu skulle det lakke mod enden, og vi kan snart se frem til hurtigt bredbånd.

Fibia har oplevet, at enkelte husstandes tilmelding ikke er nået frem til deres projektafdeling. Hvis du HAR tilmeldt dig (og er del af Vollerslev-Nyvang-projektet), men endnu ikke modtaget en ordrebekræftelse, er du velkommen til at skrive til has@fibia.dk. Ellers kan Fibia kontaktes på fibernet@fibia.dk.

 

Her kan du holde øje med eventuelle ændringer i tidsplanen: https://www.fibia.dk/privat/subsites/fiberbyer/vollerslev-nyvang-4100/.

Nyhedskategorier
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Landsbyforeningen udsender nyhedsmails mindst fire gange årligt med nyheder og aktiviteter fra Gørslev og omegn.