Fællesspisning i Forsamlingshuset og Julekoncert i Gørslev Kirke

Fællesspisning i Forsamlingshuset

og efterfølgende Julekoncert i Gørslev Kirke - 10. december kl. 17.30

Landsbyforeningen Gørslev og Omegn afholder fællesspisning i Gørslev Forsamlingshus tirsdag, den 10. december 2019 kl. 17.30, fremrykket tidspunkt på grund af julekoncerten i Gørslev kirke.

Kom gerne i god tid, da tiden før arrangementet er knap. Tilberedningen af maden foretages af lokale frivillige. Du kan ved tilmeldingen tilkendegive om du vil støtte fællesspisningen med en hjælpende hånd.

Da fællesspisningens primære mål er det sociale fællesskab, holdes prisen så lavt som muligt.

Prisen er 50 kr./person. Børn under 12 år spiser med til halv pris. Børn under 3 år betaler ikke, men meld dem til som ”ekstra siddepladser” af hensyn til borddækningen.

Tilmeldingen foregår efter først til mølle-princippet, så det er en god idé at være tidligt på den.
Drikkevarer kan alene købes på stedet af Forsamlingshuset.

Tilmelding: Der tilmeldes på e-mail til: goerslevmad@gmail.com, eller man kan ringe til Nanna Steenstrup på  telefon 42 24 35 49 senest fredag den 6. december. Det er nødvendigt at tilmelde sig fællesspisningen – og i tilfælde af fravær afmelde sig igen så tidligt som muligt – af hensyn til indkøb af råvarer.

Træk en aften ud af hverdagens travlhed og kom til Gørslev Kirke og nyd de smukke og dejlige julesange.

Koret har et godt og bredt juleprogram, og vil synge julen ind med et velklingende og afvekslende program til årets julekoncert i kirken.  

Aspirata Vocalis består af 28 sangere, der til koncerten akkompagneres af Niels Andersson og dirigeres af korets dirigent Jan Røeboe. 

Koncerten byder på en dejlig blanding af danske julesamler og sange af nyere og ældre dato, nordiske, engelske, tyske og 1 enkelt fransk, ligesom der også bliver lejlighed for publikum til at få rørt julestemmerne.

Koret blev oprettet i 2007, og rejser hvert 2. år på koncertturné. Korrejserne giver dejlige oplevelser og erfaringer, der er med til at udvikle koret musikalsk og bidrage til at styrke det sociale fællesskab, som også er vigtigt i arbejdet med musik.

I kan læse mere om koret på hjemmesiden www.aspirata.dk

Der er gratis adgang til koncerten i Gørslev Kirke.

Efter koncerten står menighedsrådet for kaffe og kagebord i forsamlingshuset

Nyhedskategorier
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Landsbyforeningen udsender nyhedsmails mindst fire gange årligt med nyheder og aktiviteter fra Gørslev og omegn.