Fællesspisning/Julekoncert – torsdag, den 9. december 2021 kl. 17.30

Fællesspisning & Julekoncert

torsdag, den 9. december 2021 kl. 17.30

Kære alle🤗
Traditionen tro arrangerer menighedsrådet og Landsbyforeningen i fællesskab fællesspisning (flæskesteg), julekoncert og kaffe/kagebord i Gørslev forsamlingshus og kirke.
 
Kom gerne i god tid. Der vil være mulighed for at komme ind i forsamlingshuset allerede fra kl. 16.30, hvor baren vil være åben for diverse forfriskninger. Spisning kl. cirka 17.30 – tidspunktet er fremrykket af hensyn til kirkekoncerten der starter kl. 19.30
 

Bemærk venligst at arrangementet for såvel fællesspisningen som julekoncerten finder sted under fornyede Corona restriktioner, hvor der skal kunne fremvises gyldigt Coronapas for at komme ind, ligesom der ved fællesspisningen vil være ændrede forhold i forbindelse med mad betjeningen.

Tilberedningen af maden foretages af lokale frivillige. Du kan ved tilmeldingen tilkendegive om du vil støtte fællesspisningen med en hjælpende hånd.

Da fællesspisningens primære mål er det sociale fællesskab, holdes prisen så lavt som muligt.

Prisen er 50 kr./person. Børn under 12 år spiser med til halv pris. Børn under 3 år betaler ikke, men meld dem til som ”ekstra siddepladser” af hensyn til borddækningen.

Tilmeldingen foregår efter først til mølle-princippet, så det er en god idé at være tidligt på den.
Drikkevarer kan alene købes på stedet af Forsamlingshuset.

Adgangsbetingelser: Alle der kan fremvise gyldigt Coronapas.

Tilmelding:

Mobilepay og tilmelding på 8010DX. Skriv gerne navn og antal tilmeldte i kommentarfeltet.

Hvis folk ikke har mobilepay er de velkomne til at skrive/ringe til Nanna på 42243549.

Dette senest søndag, den 5. december af hensyn til indkøb af råvarer.

Vi glæder os til at se dig/jer.

Julekoncerten

Kl. 19.30 vil menighedsrådet være vært for en julekoncert i Gørslev kirke med “Voice Zone”.

 

Voice Zone, med dirigenten Henrik David Mikkelsen, er et kor i særklasse. Koret blev dannet i 2006 og har som mål at forny den rytmiske korscene med et anderledes og nyere repertoire.

I Gørslev kirke vil koret synge kendte melodier, der favner bredt, både klassisk julemusik og værker fra deres sædvanlige repertoire, den nyere musikscene.

Det bliver en aften for flere generationer fra numre som Let it Snow og Irving Berlins White Christmas til numre som Mads Langers ”I en stjerneregn af sne”, Imagine Dragons´ ”Believer”, Christophers ”Leap of faith” og mange flere.

Publikum får også lejlighed til at synge med på nogle af de kendte julesalmer, så scenen er sat for en både glad og stemningsfuld aften.

 
Efter koncerten vil menighedsrådet byde på kaffe og kage i forsamlingshuset. Dette arrangement er gratis og tilmelding er ikke nødvendig. Dog skal fremmødte kunne vise gyldigt Coronapas.
 
Julekoncert i Gørslev kirke ved koret Voice Zone

Koret Voice Zone

 

Man kan læse mere om koret og deres repertoire på https://voicezone.dk/

Nyhedskategorier
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Landsbyforeningen udsender nyhedsmails mindst fire gange årligt med nyheder og aktiviteter fra Gørslev og omegn.