Fællesspisning i forsamlingshuset. Se her hvornår det sker næste gang

Fællesspisninger i Gørslev Forsamlingshus

Kom og mød dine naboer over et godt måltid mad!

Fire gange i løbet af vinterhalvåret afholder Landsbyforeningen fællesspisninger i Gørslev forsamlingshus. Fællesspisninger er en mulighed for hyggeligt samvær med lokalområdets beboere.

 

Disse dage er fastlagt for sæsonen 2019 -2020

  • 06. november 2019 kl. 18:00
    Fællesspisning 
  • 10. december 2019 kl. 17:30
    Fællesspisning og julekoncert i samarbejde med meninghedsrådet
  • I 2020 kommer desuden “Børn laver maden” – mere info senere.

Tilmelding

Det er nødvendigt at tilmelde sig fællesspisningen – og i tilfælde af fravær afmelde sig igen så tidligt som muligt – af hensyn til indkøb af råvarer.

Der tilmeldes på e-mail til: goerslevmad@gmail.com senest 4 dage før fællesspisningen.

 

Priser

Menuprisen forsøges holdt så lavt som muligt. Tilbuddet er alene tænkt som et socialt arrangement – og skal derfor ikke generere nogen form for overskud. En del af menuprisen går til forsamlingshuset for el, varme osv.

Indtil nu har prisen været 50 kr/person. Børn under 12 år spiser med til halv pris. Børn under 3 år betaler ikke, men meld dem til som ”ekstra siddepladser” af hensyn til borddækningen.

 

Madhold

Tilberedningen af maden til fællesspisningerne foretages af frivillige. Madholdene etableres hen ad vejen. Der er altid plads til ekstra ”bemanding” så overvej, om du ikke skulle gå med på et madhold eller endnu bedre selv etablere et. Det skulle være for at assistere/aflaste de eksisterende hold, der nu ofte står for madlavningen.

Det er ingen forudsætning for at deltage i fællespisningen, at man er med på madholdet. Man kan også bidrage til fællesskabet ved at være med til at rydde op eller på anden vis være aktiv. Det er dog en selvfølge, at hver mand/kvinde rydder op efter sig selv efter spisning – og gerne hjælper til med opvasken og oprydningen.

 

Program for en aften med fællespisning

Kl. 17.50 – Et godt tidspunkt at møde op
Kl. 17.59 – Man skal være mødt op
Kl. 18.00 – Fællespisningen begynder
Kl. 20.00 – Fælles oprydning og tak for i aften

Forsamlingshuset står for salg af drikkevarer og kaffe og maden afregnes på aftenen med madholdet. Tag gerne ”aftalte” penge med så der ikke er behov for en stor mængde byttepenge.

Nyhedskategorier
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Landsbyforeningen udsender nyhedsmails mindst fire gange årligt med nyheder og aktiviteter fra Gørslev og omegn.