Fællesspisning/Portal præsentation den 10. oktober 2017

Fællesspisning/Portal præsentation den 10. oktober 2017

Arrangementet havde forinden været godt annonceret på såvel hjemmeside, på Facebook og ved hjælp af omdelte flyers og resultatet udeblev da heller ikke, med et meget velbesøgt Gørslev Forsamlingshus.

Og så kom lækkerierne på bordet

Og en ting er helt sikkert, vi har virkelig kapaciteter her i området, når det gælder madlavning, for buffet’en der blev serveret denne aften var et festmåltid i sig selv, – og så blot for en sølle halvtredser, jamen det er jo helt fantastisk.

Som altid et hyggeligt arrangement, med mulighed for at få hilst på en masse ligeså hyggelige mennesker fra vort lokalområde.

Christine og Erik præsenterede herefter Landsbyforeningens nye hjemmeside, lavet som en portal over vores område, hvor der fremover vil kunne søges informationer om foreninger og deres arrangementer. Portalen har desuden en kalender, hvor foreninger med tildelt adgangskode kan lægge deres aktiviteter ind. Alternativt ville det være muligt at skrive til Webmaster, som herefter ville lægge data ind på kalenderen. Visionen med denne kalenderfunktion, var at undgå at sammenfald af arrangementer.

Den tidligere hjemmeside var blevet angrebet af hackere og lagt ned, uden mulighed for reetablering. Den nye hjemmeside er sikret mod den slags, ligesom der løbende bliver taget ”back up” der vil derfor ikke være mulighed for os, at vi kommer ud i den samme situation igen.

Christine takkede til sidst Webgruppen for deres arbejde med den nye hjemmeside/portal og ikke mindst Isabella for sit arbejde med design af hjemmesiden, der er flot lavet.

Mød Webgruppen her.

Christine fortæller om den nye portal
Nyhedskategorier
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Landsbyforeningen udsender nyhedsmails mindst fire gange årligt med nyheder og aktiviteter fra Gørslev og omegn.