Fibernet, mens vi venter på svar kan du stadig tilmelde dig

Fibernet, mens vi venter på svar kan du stadig tilmelde dig!

Kære alle,

Der er på Gørslev og omegn-facebooksiden blevet spurgt til, hvordan det går med Fibernetprojektet. Jeg ved, at I ikke alle er på facebook, derfor dette skrift.  Jeg har kontaktet vores link hos Fibia. Det gode menneske havde imidlertid tilladt sig at gå på påskeferie. Det skal være hende velundt. Hun er nu vendt tilbage og kan desværre kun oplyse, at vores projekt fortsat ligger til vurdering hos ledelsen, men at hun gør, hvad hun kan for at få en tilbagemelding.

Dette er derfor ikke en orientering om nyt, men blot en orientering om, at vi stadig holder skruen i vandet og med krydsede fingre håber på, at ledelsen, der har fået forelagt status på projektet, vil sige ja til at gå igang, selvom vi ikke har nået de krævede 118 ejendomme.

Lidt nyt kan jeg dog bringe. Flere har meldt sig til efter fristen og selvom siden blev lukket ned en uges tid efter den 1. marts, var det stadig muligt at komme med ved henvendelse til en af os fra arbejdsgruppen. Nu ser det imidlertid ud til, at siden er åben for tilmeldinger igen, som nogen også har skrevet om på facebook. Alle de tilmeldinger, vi kan få, inden nogen vender tommelfingeren op eller ned, har betydning!

har du fået nye naboer, eller ved du, at din nabo har overvejet at få fibernet, så vær sød at gå ind til dem ….på afstand… og fortæl dem om mulighederne. Linket er fortsat fibia.dk/gorslevomegn, hvor man kan få alle informationerne, eller henvis til mig (50519461) eller en anden fra arbejdsgruppen.

Om hvad der ellers sker – og det er jo ikke så meget i denne tid – kan man følge med på Landsbyforeningens portal, https://goerslev-omegn.dk/, der også har links til områdets mange andre foreninger, eller på facebooksiden Landsbyforeningen Gørslev og omegn.

Med gode ønsker til jer alle i denne særlige tid, på vegne Landsbyforeningen og arbejdsgruppen, 

Annette Goldschmidt

Nyhedskategorier
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Landsbyforeningen udsender nyhedsmails mindst fire gange årligt med nyheder og aktiviteter fra Gørslev og omegn.