Fibernet – nu eller aldrig!

Fibernet - nu eller aldrig!

Hurraaaa – vi har fået fristen forlænget til den 1. marts!!

Du har sikkert bemærket alle de små orange flag langs vejene – her har man tilmeldt sig Fibia fibernet.
Vi er de sidste i vores område, der ikke har fået fibernet. Det har været for dyrt at tage os med i de tidligere anlægsprojekter, men nu har vi fået chancen, lad os gribe den 😊.

Dette er et unikt tilbud, som ikke forventes at komme igen. Hvis vi ikke kommer i mål og du ombestemmer dig om nogle år, må du forvente (hvis nogen vil levere, bare til dig) at skulle betale den faktiske omkostning, som kan løbe op i 50-100.000 kr. – alt efter antal gravemeter. Fibernet er lynhurtigt, det er stabilt, det er fremtidssikret. 

Hvis vi ikke opnår tilstrækkeligt mange tilmeldinger i området, stopper projektet for hele området.

Din støtte til projektet NU, er derfor afgørende for områdets mulighed for at få en tidssvarende og fremtidssikret internetadgang.

Jamen, det fungerer jo i dag…

Det gør det kun, fordi den datamængde, der er behov for i din bolig, er begrænset, men i fremtiden vil mange flere enheder i din bolig anvende internetadgang eller bruge mere net. Som eksempel vil du vil sikkert på et tidspunkt anskaffe dig et nyt TV, som allerede i dag sælges i en kvalitet, der hedder 4K. MEN 4K bruger 3-5 gange så meget Internetkapacitet som et ældre TV. Det vil betyde at du ikke kan se den fulde 4K kvalitet (4 x Full HD) samt at internetadgang fra andre enheder (mobil, PC, tablet, smartwatch andet TV m.v.), ikke vil fungere tilfredsstillende. Det samme er allerede sket med og vil givet ske med masser af andre produkter.

Sådan tilmelder du dig

 1. Tilmeld dig på https://www.fibia.dk/privat/subsites/fiberbyer/goerslev-og-omegn/ (eller få nemmere adgang på: dk/gorslevomegn)
 2. Skriv til bredbaand.gorslev@gmail.com for at informere os om, at du nu er tilmeldt, så kommer vi fluks med et flag. Skriv også, hvis du har brug for hjælp, så kommer vi også gerne 😊

 Jeg vil gerne vide mere

Fibia kommer med sin Fiberbil til:

P-pladsen bag den gamle Brugs i Slimminge, Ringstedvej 632,

Tirsdag den 11. februar 2020 fra kl. 17 – 19

Her er lys og plads til alle, der har lyst til og brug for at få mere at vide.

Det er nu muligheden er der. Den kommer måske ikke igen. Gå sammen med dine naboer og genboer og lad os sammen komme i mål.

HVORDAN VAR DET NU DET VAR?

 • Prisen for Fibernet installationen på en ejendom (tilslutningsafgift) er kr. 4.000, der først skal betales når installationen er udført. Beløbet er fradragsberettiget som håndværkerfradrag.
 • Man skal binde sig til et abonnement i seks måneder, hvorefter man fortsat har sin boks på væggen. Man kan, hvis man ønsker det, beholde og fortsætte med at bruge den netadgang, man hele tiden har haft, men er sikret adgang til fibernet i fremtiden. Fibia forventer at åbne sit net for andre udbydere i 2021.
 • Den mindste samlede omkostning for abonnement i bindingsperioden er kr. 1.365 for seks måneder.*1
 • Installationen er fremtidssikret, således at vi fremover vil kunne modtage de store datamængder, der forventes at blive behov for.
 • Du kan se alt det TV eller streame alle de film, du vil, uden at billedet fryser, også imens andre er på nettet, og Fibia tilbyder gennem Wauw alverdens TV-pakker, også frit valg-pakker.
 • Vi modtager i dag max 8-10 mbps via vores kobber / fastnetforbindelse og vil ikke ad denne vej kunne få større hastighed. Laveste bestillingshastighed ved Fibia fibernet er 200/200 mbps.*2
 • Dansk ejendomsmægler-forening oplyser, at man opererer med en merværdi ved ejendomssalg, på ca. 100.000 kr. for en ejendom med bredbånd installeret.
 • De tidligere udførte installationer med Fibernet i områderne Slimminge, Gørslev og Vollerslev-Nyvang fungerer efter det oplyste til alles tilfredshed.
 • Er du lejer hos Giesegård, så læs også det særlige skriv til lejerne om fibernetinstallation.
 • Vi er de sidste ejendomme i vores område der ikke har fået fibernet installeret. Vi har været for dyre at tilslutte ved de tidligere anlægsprojekter.
 • SEAS / Fibia har besluttet at tilbyde os Fibernet under forudsætning af tilstrækkelig stor tilslutning. Det er en samlet pakke for os alle – udregnet efter afstande, antal ejendomme, m.v. – og vi kan IKKE regne med, at vi senere kan få et tilsvarende attraktivt tilbud under de angivne betingelser.
 • Vi har en kort tilmeldingsperiode tilbage, hvorefter Fibia vil vurdere om man vil igangsætte anlægsprojektet. Det er derfor vigtigt for den enkelte som for os alle, at du tilmelder dig.

*1: Waou fiber ekstra 500/500 på tilbud med de første 3 måneder gratis, tillæg 99 kr for bokshåndtering.

*2: Waou fiber basic100/100 er nu opgraderet til 200/200 til 319 kr./md. Dette projekt har fået et særtilbud på Waou fiber basic 20/20 light, og med det når du langt, til 249/md. Vil du kun ha´ basic, så klik i ”Nej tak, jeg vil hellere se standardprodukterne” på https://www.fibia.dk/privat/subsites/fiberbyer/goerslev-og-omegn/

Du kan tilmelde dig og læse meget mere på: fibia.dk/gorslevomegn (nemmere adgang til ovenstående webadresse). Du kan også ringe til Thomas, 24426301, eller Annette, 50519461, fra arbejdsgruppen.

Projektet kan kun gennemføres, hvis tilstrækkelig mange husstande melder sig til inden den 1. marts 2020. Det er nu muligheden er der. Den kommer måske ikke igen. Gå sammen med dine naboer og genboer og lad os sammen komme i mål.

Mange hilsner fra os alle i Arbejdsgruppen.

Karsten Grinderslev, Peter Olsson, Bernt Hansen, Thomas Jensen, Bendt Skjold Hansen og Annette Goldschmidt

Følg med på https://goerslev-omegn.dk/ og på facebook: ”Landsbyforeningen Gørslev og omegn”

Fibernet ja tak
Fibernet internet fremtidssikrer boligen
Nyhedskategorier
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Landsbyforeningen udsender nyhedsmails mindst fire gange årligt med nyheder og aktiviteter fra Gørslev og omegn.