”Aktive 50 +” fra Slimminge, Gørslev og Vollerslev med flere, samles tirsdag den 5. november 2019 kl. 19.00 i forsamlingshuset.

Aktive 50+ er en samling af mennesker, som mødes den 1. tirsdag i måneden –om aftenen –  i januar til maj – september til december. Formålet er at mødes under helt uformelle former, til en hel uformel snak. Gruppen bidrager selv til ”underholdningen” – det kan være at fortælle om en rejse, man har været på, en oplevelse man har haft, eller gruppen indbyder også indlægsholdere udefra. Der serveres kaffe og kage – kagen bages af én fra gruppen – og der erlægges 20 kr. herfor. Det herved opsparede beløb bruges til honorering af udefra kommen indlægsholder.

Hvis I eller andre ønsker program tilsendt, skal I oplyse mail adr. og programmet vil komme en uge før næste samling, der så vidt muligt vil være den første tirsdag i måneden.

Vi glæder os til at se dig. Tag endelig nogle gode venner med. Alle er velkomne.           Spørgsmål: 30 49 92 04 eller  kr.bendix@gmail.com

Hilsen Kristian

 

NÆSTE ARRANGEMENT:

Rejseforedrag om sejltur igennem Nordvestpassagen.

Aktive 50+ i Gørslev Forsamlingshus inviterer

tirsdag den 4. februar 2020 kl. 19.00

til et spændende rejseforedrag

Kirsten Thomsen & Kim Bork Mathiesen gennemsejlede sommeren 2012, som de første danskere, den sagnomspundne Nordvestpassage i sejlbåd. Turen bød på magiske naturoplevelser og adskillige møder med herskeren af Arktis: Isbjørnen.

Deres sejlbåd, SOL, er en 42 fods glasfiberbåd, som de har besejlet verdenshavene i siden 2003. Siden deres debut som langturssejlere i 1979 har de lagt omkring 150.000 sømil bag sig.

I deres multimedieforedrag beretter de om rejsen fra Alaskas skovklædte bjerglandskaber til Arktisk

SOL ligger nu i sin nye hjemhavn Høruphav.

Det er på  Trekanten 10, 4100 Ringsted (mellem Køge og Ringsted)

Foredrag og kaffe koster 50,- kr.

Alle er velkommen, også andre sejlere

Tilmelding på 30499204 eller kr.bendix@gmail.com