Gørslev har fået nyt udendørs træningscenter

Gørslev har fået nyt udendørs træningscenter

Motion og frisk luft er en magisk kombination, der giver energi, højt humør og lyst til mere!

Ellebækskolen har på deres legeplads fået opstillet et udendørs træningscenter, som giver optimale muligheder for netop at kombinerer frisk luft og motion. Og så oven i købet på en sjov måde, som kan tilpasses alle. Træningscentret er blevet opstillet for at skabe bedre mulighed for at aktiverer skolens elever fysisk, og skoleleder Jeanne Riise ser gerne at udstyret bliver flittigt brugt, og hun inviterer

derfor foreningerne og lokalbefolkningen ”indenfor”.

Træningsudstyret er udviklet af danske KOMPAN, som normalt har været kendte for at lave sikre og pædagogiske legepladser. De har nu også kastet sig over udendørs træningsfaciliteter, som appellerer til alle, som har lyst til at holde deres krop i form. Systemet giver mulighed for at lave øvelser for hele kroppen, og disse kan tilpasses så både nybegynderen og fitness-nørden kan have gavn af det.  

Og det er ikke svært! Hvis man er i tvivl om hvordan man kommer i gang og laver øvelserne, kan man blot med sin mobiltelefon scanne en QR-kode (stregkode), som sidder på stativet, og så får man vist øvelsen på en lille film.

Ud over det der ses på billedet, er der også stepbænke i forskellige højder

Landsbyforeningen Gørslev og Omegn er meget glade for samarbejdet med Skolen, og støtter op omkring dette. Dette er endnu et tiltag, som er med til at skabe liv og gøre vores område til et attraktivt sted at bo. Og vi kan kun opfordre til at vi alle hjælper med at holde stedet rent og pænt.

Gørslev Idrætsforening har haft en instruktør på kursus i KOMPANs træningskoncept, og foreningens cirkeltræningshold, vil allerede her til foråret benytte udstyret, når der startes op på forårsholdene. Skulle du have lyst til at træne sammen med en hel masse andre, og derved også få det sociale aspekt med, så se efter Cirkeltræning på foreningens

hjemmeside under Gymnastik (Klik her ).

Landsbyforeningen Gørslev og Omegn og Gørslev Idrætsforening vil i samarbejde med Ellebækskolen søge fonde for at få udbygget området endnu mere.

Så læg din løbetur forbi skolen og kombiner din konditionstræning med lidt styrketræning. Eller tag børnene med forbi.

De vil elske at træne og de ser nok mere øvelserne som en leg.

Nyhedskategorier
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Landsbyforeningen udsender nyhedsmails mindst fire gange årligt med nyheder og aktiviteter fra Gørslev og omegn.