Koncert i Gørslev kirke den 1. september 2022

Koncert i Gørslev kirke med accordionisten Bjarke Mogensen

torsdag, den 1. september kl. 19.30

Bjarke Mogensen debuterede i 2012 fra Det Kgl. Danske Musikkonservatoriums solistklasse, men længe inden da havde han gjort sig gældende på musikscenen. Som helt ung debuterede han som solist med München Symfonikerne og overraskede nogle år senere både seere og jury, da han vandt DR’s klassiske musikkonkurrence “Spil for livet”.

Bjarke har markeret sig som en af de mest efterspurgte og alsidige musikere på den klassiske musikscene i Danmark. Han har samarbejdet med et stort antal orkestre rundt om i Europa og Rusland og optrådt i flere af de største koncerthuse rundt om i verden, fx Carnegie Hall i New York. Hans nuancerede spil og musikalske nysgerrighed har ført til samarbejder med musikere fra hele verden, men også med mere hjemlige kunstnere fra andre genrer i kulturlivet, blandt andre Steffen Brandt, Henrik Koefoed, Bent Fabricius-Bjerre og Benny Andersen.

Bjarke Mogensens repertoire spænder vidt; fra egne kompositioner til arrangementer af klassiske værker over folkemusik og til helt nykomponerede værker for instrumentet. Han optræder som solist på flere CD-udgivelser og samme dag som koncerten udkommer en ny CD med musik af den argentinske tangomester Astor Piazzolla som fyldte 100 år i 2021.

Du kan læse meget mere om Bjarke på www.bjarkemogensen.dk, men kom først og fremmest og hør al den spændende musik i Gørslev kirke, torsdag den 1. september kl. 19.30. Koncerten er gratis.

Nyhedskategorier
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Landsbyforeningen udsender nyhedsmails mindst fire gange årligt med nyheder og aktiviteter fra Gørslev og omegn.