Kontingent til Landsbyforeningen Gørslev og omegn 2022

Kontingent til Landsbyforeningen Gørslev og omegn 2022

Kære medlemmer af Landsbyforeningen,
det er tid til indbetaling af kontingent til Landsbyforeningen, og jeg har i den anledning udsendt mail med betalingsoplysninger. Udover at jeg har fået skrevet forkert årstal i nogle mails, er jeg stødt på et problem: det ser ud til, at de af jer, der har en mailadresse lydende @mail.dk , @os.dk , eller @post.tdcadsl.dk ikke modtager min mail.
Men her kan I alle se den rigtige mail, som den skulle lyde:
 
Kære medlem i Landsbyforeningen.
Vi er nu kommet ind i år 2022, og lokalrådet i Landsbyforeningen vil gerne ønske alle vore medlemmer et rigtigt GODT NYTÅR! Vi ser frem til et år med mange opgaver at tage fat på til gavn for områdets beboere.
 
Med dit medlemskab i Landsbyforeningen er du med til at gøre en forskel. Det vil vi i Lokalrådet gerne takke dig for. Din kontingentbetaling er med til at gøre det muligt for Landsbyforeningen at fortsætte det gode arbejde i vores område og også give mulighed for at arbejde med nye ideer sammen med medlemmerne. Særlig nu hvor vi glæder os til at kunne tage fat efter en lang periode, som har stået i coronaens tegn.
 
Vi er en frivillige forening, som baserer sig på frivilligt, gratis arbejde og ildsjæle. Landsbyforeningens udgifter skyldes vores aktiviteter (valgaften, deltagelse i ”Lyserød lørdag”, fællesspisninger, husleje og rengøring i forbindelse med møder og fællesspisningerne, vedligeholdelse af landsbycykler, juletræer, aktiviteter i samarbejde med idrætsforeningen mm) og behovet for papir og blæk. Uden medlemmernes indbetaling af kontingenter kunne dette ikke lade sig gøre.
 
Og nu er det tid for betaling af det årlige kontingent til Landsbyforeningen.
Her følger de nødvendige informationer:
Kontingentet for år 2022 er kun: 50 kr. pr. voksen over 18 år og 0 kr. for øvrige.
 
Vi håber, du/I fortsat ønsker medlemskab i foreningen, og jeg vil bede dig om at foretage betalingen senest den 7/2 2022 ved: 𝒆̲𝒏̲𝒕̲𝒆̲𝒏̲ at overføre beløbet til vores bankkonto med reg.nr. 9851 og kontonr. 207 162 0770. I feltet ”Besked til modtager” skal du skrive dit medlemsnummer og/eller navn 𝒆̲𝒍̲𝒍̲𝒆̲𝒓̲ ved at betale kontingentet via mobilepay på nr. 5583XE. Anfør gerne dit medlemsnr. og/eller navn.
 
Hvis du/I mod forventning ikke længere ønsker medlemskab, må du/I meget gerne give mig en tilbagemelding om dette.
 
Du kan orientere dig om Landsbyforeningen på denne hjemmeside, hvor du også finder kontaktoplysningerne for lokalrådets medlemmer; eller du kan kigge ind på facebooksiden ”Landsbyforeningen Gørslev og omegn” og se hvad, der rører sig.
 
På vegne af Landsbyforeningen Gørslev og Omegn
Gerd, kasserer i Lokalrådet.
Kontakt: Gerd Poulsen
Mobil: 3042 9852
Mail: gerd@goerslev-omegn.dk
Nyhedskategorier
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Landsbyforeningen udsender nyhedsmails mindst fire gange årligt med nyheder og aktiviteter fra Gørslev og omegn.