Kronologisk Status – Gørslev Børnehus

Kronologisk Status - Gørslev Børnehus

Siden vi fejrede at et enigt børneudvalg besluttede at give Gørslev Børnehus en livline i starten af april, ser tingene pt således ud.

Forvaltningen blev, af børneudvalget, bedt om at udarbejde en genoprettelsesplan. dette inviterede forvaltningen Landsbyforeningen til et møde for at drøfte idéer (mere om dette senere).

Allerede inden børneudvalgets beslutning 4. april blev der nedsat et ansættelsesudvalget (ny leder) i tilfældet af at Børnehuset bestod. Stilling slås op medio april, og ansættelsesudvalget går i gang.

Den daværende leder forlader Gørslev Børnehus med udgangen af april.

17. maj afholdes det fornævnte møde med forvaltning og diverse. På mødet deltog direktøren for børne- og uddannelsesforvaltningen Henrik Laybourn, formanden for børneudvalget Pernille Sylvest, områdeleder Linette Andersen, dagtilbudschef Kirsten Vedel Eriksen og for landsbyforeningen, Nanna, Poul Erik, Annette og Brian.

Direktøren ridsede, ganske kort, den finansielle situation op.
Sagen er at Køge skal spare 12millioner, og børnehuset er pt en underskudsforretning. Det kan kun afhjælpes ved at der kommer flere indskrevne børn.

Der kom mange kreative forslag bordet rundt og der blev noteret flittigt blandt forvaltning og udvalg, men meget fordrede ansættelsen af ny leder.

22. maj afholdes ansættelses samtaler af ny leder, udvalget kunne vælge mellem 2 ganske kvalificerede kandidater, og et enigt udvalg pegede på den samme, som vil blive offentliggjort når alt er på plads.

Så der er vi nu, og hvad skal der så ske?

Jo, når den nye leder er kommet til rette, så skal der udarbejdes en profil for børnehuset omkring kvaliteter og det som gør vores dejlige børnehus til noget helt unikt.
Vi skal synliggøres i nærmiljø og i de omkringliggende samfund.
Vi skal fortælle den gode historie og få vores lokalsamfund opleve Børnehuset som et tilbud der styrker de essentielle aspekter i børns udvikling – trivsel, social læring, forståelse for andre mennesker og alle de andre ting som gør at ethvert barn kan begå sig i alle situationer og dermed vokse, lære og trives.

Vi håber i vil være med at til byde den nye leder velkommen og vi sammen støtter op og hjælper hvor vi kan.

Nyhedskategorier
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Landsbyforeningen udsender nyhedsmails mindst fire gange årligt med nyheder og aktiviteter fra Gørslev og omegn.