Landsbyportalens nyhedsmail – april 2023

Landsbyportalens nyhedsmail - april 2023

Kom og leg – søndag, den 21. maj 2023 kl. 10 ved Børnehuset i Gørslev
Vi har i Landsbyforeningen sammen med Gerlev Legepark stablet en formiddag på benene, for både børn og voksne, som med sikkerhed vil styrke lattermusklerne og det lokale fællesskab. Vi har fået penge fra Landsbypuljen til formålet og kan til at begynde med byde på lege, blandt andet fra gamle dage samt gratis frokost – måske fra bål? Mere info klik her 

Pilgrimsvandring fra Gørslev kirke søndag, den 11. juni 2023 kl. 10 til 13.30
Det er efterhånden blevet en tradition med en årlig pilgrimsvandring fra Gørslev arrangeret af Menighedsrådet. Arrangementet indledes med en gudstjeneste i Gørslev kirke. Efter denne går man en tur i vores smukke lokalområde for at slutte af med en frokost i Gørslev Forsamlingshus. Gratis adgang, men tilmelding nødvendig. Læs mere om arrangementet her.

Sankt Hans Aften på idrætspladsen i Gørslev den 23. juni kl. 18.00Gørslev Idrætsforening er som de forgangne år vært ved dette arrangement. I år vil der, som tidligere år, være opsat grill for tilberedning af eget mad. Grillen vil være tændt kl. 18. Egne drikkevarer må ikke medbringes men kan købes i kiosken til favorable priser. Mere info på Landsbyforeningens hjemmeside med flere detaljer når vi nærmer os datoen. Arrangementet vil selvfølgelig også blive annnonceret på idrætsforeningens hjemmeside.

Landsbyforeningens 10års jubilæumsfest, den 19. august 2023
Den 19. august 2023 er det præcist 10 år siden at landsbyforeningen Gørslev og Omegn blev stiftet. Det vil vi fejre med en fest i Gørslev Forsamlingsbus. Kagekonkurrence, leg for børnene, og spisning (helstegt gris over grill med tilbehør) er nogle af elementerne der indgår i arrangementet. Gratis adgang for medlemmer af Landsbyforeningen. Ikke medlemmer kan blive det for kr. 50. Hold dig ajour på landsbyforeningens hjemmeside der løbende vil blive opdateret. Reservér gerne dagen allerede nu.

Lidt om Gørslev Forsamlingshus
Gørslev forsamlingshus i 1. halvår af 2023 har været en travl periode med mange arrangementer.
Der har været og er fremadrettet mange udlejninger til fester, men også en del begravelseskaffe, hvor de frivillige er drivkraften.
Forsamlingshuset har – sammen med idrætsforeningen – holdt fastelavnsfest. Der har været en del generalforsamlinger – først og fremmest Forsamlingshusets egen, men også mange lokale foreninger har holdt deres generalforsamling i huset.
Forsamlingshuset er her i foråret booket til et firmaseminar og et stort motorcykelarrangement. Forsamlingshusets årlige HØSTFEST afholdes den 30. september kl. 18 – sæt x i kalenderen

Landsbyportalens folder
I august måned 2022 uddelte vi Landsbyportalens folder til samtlige husstande i vores område. Folderen blev uddelt sammen med Gørslev Idrætsforenings folder.
Det samme forventer vi at gøre i 2023. Folderen er udarbejdet i samarbejde med foreninger, institutioner, interessegrupper og sammenslutninger med det formål at gøre opmærksom på de mange aktiviteter og initiativer, der findes i vores pragtfulde område. Vores håb er at mange får interesse for noget af det folderen beskriver og at derved tager kontakt.

Kalender
Landsbyportalens hjemmeside har en kalenderfunktion, hvor man hurtigt kan få et overblik over, hvilke aktiviteter der finder sted her og nu og i fremtiden. Se kalender – klik her.

Tilmeld/afmeld nyhedsmail: udfyld formular og send denne

Med venlig hilsen

Landsbyportalen

 

Nyhedskategorier
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Landsbyforeningen udsender nyhedsmails mindst fire gange årligt med nyheder og aktiviteter fra Gørslev og omegn.