Måske den største kamp i 131 år

Måske den største kamp i 131 år

Herunder kan du se en video fra dagens begivenhed vedrørende den “Måske største kamp i 131 år” – filmet af webmaster på Gørslev Stadion i dag.

Det var i øvrigt godt at se de mange fremmødte der med garanti fik en garanti fik en dejlig dag.Husker du sommeren 1992? Danmark vandt EM i fodbold, og mange husker hvad de lavede den dag, for hele Danmark blev ramt af sammenhold og stolthed over at et lille land kunne nå så langt. Den dag fik vi en tro på, at vi kunne slå selv de største, og dette har ingen sidenhen formået at tage fra os. 

På lørdag har Gørslevs førstehold mulighed for at spille sig op i serie 1, hvilket på de her breddegrader er lige så stort. Ingen havde troet, at en klub af Gørslevs størrelse kunne nå så langt. Et resultat, som vil være det bedste i klubbens 131-årige historie. Det giver respekt. Det er stort. Ikke bare for holdet og idrætsforeningen, men for hele vores lokalområde.

Men oprykningen er ikke i hus endnu. Men med en sejer på lørdag over Dianalund/Stenlille, kan det blive en realitet, hvis Hvalsø samtidig sætter point til mod Bjæverskov.  Men holdet har brug for al mulig støtte, og et fyldt stadion, vil måske være det der gør forskellen.

Så kom og vær med. Vis din støtte til holdet. Kom gerne i rød/hvide farver og vær med til at skabe en festlig stemning. Og selvom du ikke er speciel interesseret i fodbold, kan du alligevel møde resten af lokalområdet, fornemme stemningen, og tale med om den fodboldkamp i Gørslev, som måske var en EM-finale værdig.

Kampen spilles lørdag den 9. juni 2018 klokken 10:00 på hjemmebanen i Gørslev.

(forside slider foto er taget af Kristina Marie Poulsen)

Nyhedskategorier
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Landsbyforeningen udsender nyhedsmails mindst fire gange årligt med nyheder og aktiviteter fra Gørslev og omegn.