Nu er det snart dilettant-tid

Nu er det snart dilettant-tid

Fra primo marts får publikum lejlighed til at få et kik ind i ventesalen på en mindre togstation i provinsen, for da trækkes tæppet til den 38. dilettant forestilling i Gørslev Forsamlingshus.

Stykket der hedder ”Mens vi venter på Hobro”, forfattet af Knud Erik Meyer Ibsen, er lidt i samme genre som sidste års stykke ”Tyrolerekspressen” – altså noget med togrejsende – og en masse forviklinger, ubehøvlet DSB personale m.m. Som sædvanlig i den humoristiske kategori.

En afslappet instruktør foran scenen
Dilettant øveaften i Gørslev Forsamlingshus

Lige nu øves der ihærdigt på at lære rollerne udenad, så suffløsen i den røde kasse foran scenen (ej opsat endnu) ikke behøver at hviske sig hæs.

Man skal også i gang med at indrette ventesalen med kulisser og inventar, og aktørerne skal have passende klæder, frisurer og sminke.

Men alt plejer at gå op i en højere enhed frem til :

Lørdag, den 3. marts 2018 kl. 14.00, hvor der er generalprøve på stykket – gratis adgang

Lørdag, den 3. marts 2018 kl. 18.30, premiereforestilling – entre kr. 100 (forudbestilling nødvendig) Efter forestillingen er der spisning, levende musik og dans – en hyggelig aften i forsamlingshuset. Smørrebrød a kr. 27.- per styk bestilles sammen med forudbestillingen på telefon 56 87 94 46 eller 29 46 67 47. Øl/vand, vin, kaffe/te m.m. kan købes i baren til favorable priser.

Tilmelding skal se senest 24. februar 2018  (UDSOLGT)

Fredag, den 9. marts 2018 kl. 20.00, ekstra forestilling. Billetter købes ved indgangen – entre kr. 50.-

Der kan købes forfriskninger i baren – før forestillingen – i pausen og efter forestillingen.

Kom og få en hyggelig aften i forsamlingshuset.

Søndag, den 11. marts 2018 kl. 13.00, forestilling for områdets pensionister. Gratis adgang. Der arrangeres gratis buskørsel, tilmelding skal ske til Ulla Rasmussen på telefon 41 68 07 82 senest 4. marts 2018. Efter forestillingen byder Gørslev Idrætsforening på kaffe/te og hjemmebagte boller og lagkage. Arrangementet er støttet af Superbrugsen i Bjæverskov og Køge Kommunes Kulturpulje.  

Nyhedskategorier
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Landsbyforeningen udsender nyhedsmails mindst fire gange årligt med nyheder og aktiviteter fra Gørslev og omegn.