Vollerslev-Gørslev Vandværk – 40-års jubilæums reception for Leif Lyders Larsen – 4. okt 2019

Vollerslev-Gørslev Vandværk – 40-års jubilæums reception for Leif Lyders Larsen

Fredag d. 4/10-2019 kl. 14.00-17.00 i Gørslev Forsamlingshus

Tirsdag d. 17. september 2019 fejrede Leif Lyders Larsen 40-års jubilæum som aktiv i bestyrelsen og aktiv deltager i driften på Vollerslev Gørslev Vandværk.

Leif har gennem tiderne betrådt flere bestyrelsesposter og startede som menigt medlem af bestyrelsen 40 år tilbage. Leif var herefter formand gennem en årrække.

Siden 1998 har Leif været kasserer og har samtidig været driftsleder på vandværket, hvor de ca. 260 andelshavere i dag nyder godt af Leifs dygtighed og omhu.

Undervejs gennem årene fra start til nu har Leif løbende været med til at modernisere og opgradere vandværket og sørget for forsyningssikkerhed.

Leif følger løbende med i hvad der sker i vandbranchen, og han holder sig altid opdateret og deltager i de aktiviteter som kræves, for at kunne passe et vandværk efter gældende regler og krav fra myndighederne.

Leif fortsætter efter jubilæet i bestyrelsen som kasserer. Opgaven som driftsleder vil Leif overgive til en afløser, men Leif vil fortsætte som ”bagstopper” på denne post.

Bestyrelsen for Vollerslev Gørslev Vandværk vil gerne ønske Leif tillykke med jubilæet og vil, for at fejre Leif og takke for den store indsats, gerne  invitere alle anpartshavere, leverandører og venner til jubilæumsreception

Fredag d. 4/10-2019 kl. 14.00-17.00 i Gørslev Forsamlingshus

Trekanten 10, Gørslev

Leif Lyders Larsen
Nyhedskategorier
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Landsbyforeningen udsender nyhedsmails mindst fire gange årligt med nyheder og aktiviteter fra Gørslev og omegn.